Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kanë tentuar ta vjedhin trupin e Muhamedit alejhi selam?…

Tentimi per vjedhjen e trupit te Pejgamberit a.s Historia shenoi disa tentime per ta sulmuar varrin e Pejgamberit a.s. Prej ketyre tentimeve, vecojme tentimin per ta vjedhur trupin e Pejgamberit a.s., ne vitin 557 h. dhe 1513 m, si dhe perpjekjet per ta shkaterruar ose zbuluar varrin e Pejgamberit a.s., …

Read More »

Përgjaket një deputet shqiptar, ja emri i tij! (Foto)

Në sallën e gjyqit, në Gjykatën e Tiranës, ku do të jepet masa e sigurisë për 23 të arrestuarit e Rrugës së Kombit tentuan të futen edhe disa deputetë të opozitës në mbështetje të protestuesve, por që nuk janë lejuar nga policia. Deputeti i PD-së, Edmond Spaho u shpreh për …

Read More »

Ilaçi natyror për të zhdukur përgjithmonë dhimbjet në gju

Duket si e pavërtetë, por në fakt i provuar dhe i vërtetuar plotësisht! Gjunjët mundësojnë gjithë lëvizjet e këmbëve tona, për të siguruar sjelljen e duhur të trupit, drejtimin dhe ecjen, në këmbë, apo duke kërcyer. Megjithatë, ata janë më të lehtë për t’u dëmtuar. Dhe sa më shumë plaket …

Read More »