Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Djaloshi i cili shpetoji nga vetevrasja nga fjalet e Hoxhes Elvis Naci

Djaloshi i cili shpetoji nga vetevrasja nga fjalet e Hoxhes Elvis Naci

Djaloshi i cili shpetoji nga vetevrasja nga fjalet e Hoxhes Elvis Naci / Nje mbreme dikush i dergoi nje mesazh Hoxhes se nderuar Elvis Nacit thote dola dhe po degjoja nje ligjerat tenden…ligjeraten me te shikuar nese nuk ke mundesi ti ndihmuar dikujt se paku jepi nje fjale te mire dhe sapo mbarove keto fjale pashe nje te ri duke kercyer nga ura per vetevrasje…shtype rek klamen meposhte dhe shiko videoligjeraten….

(Visited 20 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *