Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Fjala e Myftiut Qani Nesimi gjatë varimit të 5 anëtarëve të familjes Zylbehari (VIDEO)

Fjala e Myftiut Qani Nesimi gjatë varimit të 5 anëtarëve të familjes Zylbehari (VIDEO)

Sot pas Namazit të Xhumasë u përcollën për në banesën e tyre të fundit, pesë anëtarët e familjes Zulbeari nga Tetova, të cilët dje në mënyrë tragjike humbën jetën e tyre.
Katër fëmijët, nga mosha 5 deri 14, si dhe nëna e tyre, e moshës 39-vjeçare, humbën jetën nga zjarri i shkaktuar në shtëpinë e tyre.
Lotët dhe dhimbja ishin evidente për familjarët e tyre por edhe për të gjithë banorët e tjerë.
Lutjet e popullatës janë që kjo tragjedi të mos përsëritet asnjëherë dhe që mëshira e Zotit të jetë mbi babin e fëmijëve.
Gjatë varimit xhematit iu drejtua edhe myftiu i Tetovës, Qani Nesimi. /tetova1/

(Visited 31 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!