Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Kanë tentuar ta vjedhin trupin e Muhamedit alejhi selam?…

Kanë tentuar ta vjedhin trupin e Muhamedit alejhi selam?…

Tentimi per vjedhjen e trupit te Pejgamberit a.s Historia shenoi disa tentime per ta sulmuar varrin e Pejgamberit a.s. Prej ketyre tentimeve, vecojme tentimin per ta vjedhur trupin e Pejgamberit a.s., ne vitin 557 h. dhe 1513 m, si dhe perpjekjet per ta shkaterruar ose zbuluar varrin e Pejgamberit a.s., sikurse qe perpjekja e Rinodit ne vitin 578 h, Gjithashtu edhe Hixhazi ishte kercenuar dy here per pushtimin e dy xhamive te shenjta. LExoje te plote ne linkun me poshte…..kliko n`reklam me posht per te pare videon:

(Visited 21 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *