Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Nuk gjeti shërim në Zvicër, Shikojeni se çka i ndodhi në spitalin e Kosovës! (Pamje)

Nuk gjeti shërim në Zvicër, Shikojeni se çka i ndodhi në spitalin e Kosovës! (Pamje)

“Unë i kisha lut gjithë popullatën e Republikës së Kosovës që të mos bredhin nëpër klinikat tjera, por i kanë klinikat e veta dhe mos shpenzoni para kur i keni këtu”, ka thënë Iseni.Burim Iseni u operua dy herë në Zvicër e një herë në Maqedoni, por shërimin e gjeti në Kosovë.Pas tri operimeve të pa suksesshme, Burim Iseni, tani pas të katërtit në Spitalin Amerikan po shpreson të ecë lirshëm..Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet shkrimi i plot

(Visited 34 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *