Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / URIME! Kosovë, Shqipëri nga 1 prilli qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së, ja detajet!!

URIME! Kosovë, Shqipëri nga 1 prilli qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së, ja detajet!!

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosoves, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 1 prilli do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së, ky informacion është shpallur zyrtarisht nga Merekl ku thot se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së, mos e humbisni këtë rast aplikimi është shumë thjesht…Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet shkrimi i plot

(Visited 56 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *