Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / “Godet Vulin” Ushtria e Kosovës mund të formohet vetëm me gjak, do e vrasim secilin qe kërkon…

“Godet Vulin” Ushtria e Kosovës mund të formohet vetëm me gjak, do e vrasim secilin qe kërkon…

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin thotë se në Kosovë mund të ketë vetëm një forcë të armatosur, e ajo është KFOR-i dhe për Serbinë kjo është e vetmja forcë e mundshme dhe e pranueshme.Siç raporton Tanjugu, këto deklarime ministri serb i ka bërë, duke komentuar deklaratën e Ndihmës-Sekretarit të Shtetit të SHBA-së për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike, Wess Mitchell, i cili gjatë vizitës në Prishtinë njoftoi se Shtetet e Bashkuara përkrahin krijimin e një ushtrie të Kosovës…Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet shkrimi i plot

(Visited 23 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *