Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Tmerrohet Serbia, Erdogani armatos Kosovën me këto avionë dhe tanke (Pamje)

Tmerrohet Serbia, Erdogani armatos Kosovën me këto avionë dhe tanke (Pamje)

Medie dhe zyrtarë të sigurisë në Serbi janë alarmuar me paralajmërimet për formimin e Ushtrisë së Kosovës. Në këtë kontekst ato shohin edhe mundësinë e armatosjes së kësaj ushtrie nga Turqia, transmeton Koha.net.
Kështu, gazeta “srbija danas”, duke folur për këtë ushtri, nga gojë e ekspertëve serbë, përmend, siç shkruan, lidhjet e afërta të kryetarit të Turqisë me autoritete shtetërore të Kosovës….Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet shkrimi i plot

(Visited 32 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *