Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Nese i keni 1.000 Euro ne Konto, tashme viza ju takon ne kto 2 vende te europes (Foto)

Nese i keni 1.000 Euro ne Konto, tashme viza ju takon ne kto 2 vende te europes (Foto)

Shtetasit e Republikës së Kosovës mund të udhëtojnë pa viza në Shqipëri, Turqi, Maqedoni, Mal të Zi, Serbi dhe Ishujt Maldive. Për të udhëtuar në vende tjera, shtetasve kosovarë iu lëshohet viza në Ambasadat e këtyre vendeve ose në Ambasadat përgjegjëse për lëshimin e vizave përkatëse.
Nëse vendi në të cilin do të udhëtojë shtetasi i Kosovës nuk ka Ambasadë të akredituar në Kosovë, ose Ambasada e akredituar nuk bën lëshimin e vizave, atëherë pajisja më vizë mund të bëhet në Ambasadën më të afërt të atij vendi.
Por nje lajm qe veq sa ka arritur tregon se nese keni 1000euro ne konto ju takon viza ne Gjermani France Zvicerr, mnyra e aplikimit behet online, shtyp rekk lamen (kutin me poshte) dhe aplikoni.

(Visited 63 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *