Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Aksidenti fatal, fjalët e nënës në makinë për fëmijët para se të vdisnin! (video)

Aksidenti fatal, fjalët e nënës në makinë për fëmijët para se të vdisnin! (video)

Kodi Rrugor Penal është rishikuar dhe ndryshuar çdo vit, sepse në sajë të ligjeve të reja dhe më të rrepta, ai shpreson për të garantuar sigurinë e njerëzve në rrugë. Por pavarësisht kësaj, çdo vit numri i njerëzve që humbasin jetën e tyre në aksidente rrugore po rritet. Tregimi i këtyre episodeve duhet të ndihmojë në sensibilizimin e njerëzve dhe të tregojë se si gabimi i tyre mund të shkaktojë pasoja fatale në jetën e një personi tjetër.Kjo është historia e Valery, një 21-vjeçare. Një mbrëmje dimri në janar, vajza ishte duke shkuar për darkë me prindërit e saj dhe po udhëtonte me makinë në…Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet shkrimi i plot

(Visited 22 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *