Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Nese jeni i lindur ne kto 10 gjenerata, automatikisht viza ne Gjermani dhe Zvicerr ju Takon (VIDEO)

Nese jeni i lindur ne kto 10 gjenerata, automatikisht viza ne Gjermani dhe Zvicerr ju Takon (VIDEO)

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i kaltër i BE-së, aftësim, etj.).
Por nese keni lindur ne kto 10 vite (gjenerata) automatikisht viza ju takon, kto ja nvitet 1990,1993,1996,….. shtyp rek;lammen (Kutin) me poshte per te vazhduar.

(Visited 55 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *