Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Motrat Prishtinase që e bëjnë treshe … Ja sa e kan çmimin dhe ku i gjeni ….

Motrat Prishtinase që e bëjnë treshe … Ja sa e kan çmimin dhe ku i gjeni ….

Disa ditë më parë në Tiranë u arrestua një tutore dhe disa vajza të reja, të cilat ushtronin prostitucion online e më konkretisht punonin në një chatline.Kohët e fundit është rritur ndjeshëm rasti kur vajza të ndryshme kontaktojnë meshkujt dhe u ofrojnë atyre trupin e tyre kundrejt shumave të caktuara.Një gjë e tillë i ndodhi një djali, i cili u kontaktua nga një vajzë. Ajo i thotë se për të fjetur një natë me të duhet të paguajë 50 euro ndërsa për një javë, 700 euro. Edhe më e habitshme është kërkesa e vajzës, nëse kundrejt shumës së paguar djali preferonte edhe persona të tjerë në marrëdhënien seksuale, e në këtë rast i sugjeroi të motrën.Vajza është nga Shkupi dhe i tregon detaje nga qyteti i saj e vendi ku mund të takohen për të “mbaruar punë”…kliko mbi reklam per te pare kontaktin e tyre

(Visited 60 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *