Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Sa kohë mund të rrinë femrat pa bërë seks? Përgjigja do t’ju befasojë

Sa kohë mund të rrinë femrat pa bërë seks? Përgjigja do t’ju befasojë

E dini sa kohë mund të rezistojnë femrat pa bërë seks?!Një studim i bërë nga revista femërore gjermane Petra,ku morën në shqyrtim mbi 10 mijë gra të moshës 29 dhe 39 vjeç doli në rezultatin se gati 58% e grave gjermane mund të rrinë pa bërë seks gjatë gjithë jetës së tyre, 33% prej tyre mund të rezistonin deri në dy vjet, 41% mund të rezistonte një vit dhe 27% mund të rrinin pa bërë seks deri në gjashtë muaj.Sipas terapistes Marlene Ann Henning, pas tre muajsh pa seks femrat kishin gjendje ankthi të lehtës, pas gjashtë muajsh përjetojnë thatësi vaginale dhe stres, kurse pasi kalon një vit pa kryer marrëdhënie kanë çrregullime hormonale, sistem të dobët imunitar dhe humbje të tonifikimit të muskujve vaginalë….shiko videon ne vazhdim:

(Visited 65 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *