Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Çmendet Plaku !!!! Ramush K**va hajt trego oh m*t pse i tradhtove 83 burra në fshatin Kralan të Gjakovës me 6 prill 1999… (FOTO)

Çmendet Plaku !!!! Ramush K**va hajt trego oh m*t pse i tradhtove 83 burra në fshatin Kralan të Gjakovës me 6 prill 1999… (FOTO)

Ramush K**RVA…trego oh m*t pse i tradhtove 86 burra ne fshatin Kralan te Gjakoves me 6 prill 1999, dhe pastaj ike si k*rvat bashke me Qerim Kelmendin ne kampin Stankovac te Maqedonis,Bre…robt ti q****.Shpiun i Serbis….Këto janë fjalët e një qytetari i cili ishte teper i mllefosur me gjendjen aktuale ne Kosov dhe me gjithe shqipetaret ne rajon ai pastaj….Për te pare videon e intervistes kliko mbi reklam dhe hapet video pas 3 sekondav:

(Visited 35 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *