Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / E fundit / Ditë zie për Motrat Vjollca, humben njeriun më të shtrenjtë …

E fundit / Ditë zie për Motrat Vjollca, humben njeriun më të shtrenjtë …

Ja ç’thotë Marina , për rritjen e tyre pa njërin prind: Unë kam qenë 2 vjeçe, ndërsa Luana 11 muajshe. Të them të vërtetën, duke qenë shumë të vogla, njeriu edhe nuk arrin të kuptojë shumë gjëra. Mendon se ashtu duhet të jetë. Ne nuk e kuptonim se ç’do të thonte të rritesh pa baba, aq më tepër që mami na ka ndenjur më pranë se kurrë. Mami ka luajtur edhe rolin e saj, edhe atë të babait, kështu që nuk e kemi ndier. Ndërsa sot ndiejmë dhimbje që ai nuk jeton me ne, ja kush ishte babai i motrave Vjollca, klikko rekklamen me posht dhe hapet foto e tij:

(Visited 20 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *