Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Buqja nga Prishtina: Ja si më shfrytëzoi në ashensor Iliri, kolegu i punes (VIDEO)

Buqja nga Prishtina: Ja si më shfrytëzoi në ashensor Iliri, kolegu i punes (VIDEO)

Unë jam Buqja nga Prishtina. Ndërtesa ku punoj është e lartë dhe në ngjitemi gjithmonë në zyrë me ashensor. Një ditë deri sa po zbrisnim për kafe me Astritin, kolegun e punës, rryma ndaloi për rreth 20 minuta dhe ne mbetem të mbyllur. Ai filloi të më prekë dhe për një moment mi futi duar në gjoks nën bluzë. Pastaj më uli me forcë në gjunjë dhe më detyroi t’i bëja gojore. Pasi u rritën temperaturat në ashensor ai filloi te me bente edhe gjera tjera, por une e Klikoni ne rekklamm dhe pas 5 sekondave ju hapet Lajmi i plote dhe detajet

(Visited 27 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *