Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Uncategorized / KUJDES: Ju që keni familjar në Zvicër thirrni ata ose shkruajeni dhe njoftoni urgjentisht me këtë lajm (Foto)

KUJDES: Ju që keni familjar në Zvicër thirrni ata ose shkruajeni dhe njoftoni urgjentisht me këtë lajm (Foto)

Ju që keni familjar në Zvicër thirrni ata ose shkruajeni dhe njoftoni urgjentisht me këtë lajm….Të premten, mes orës 8 dhe 10, policia në Zug, në dalje të autostradës Baar, ka kontrolluar një total prej 56 veturash. 33 prej tyre po udhëtonin pa vinjetë të autostradës. Shoferëve u është shqiptuar një gjobë prej 500 frangash, siç tha të premten policia e kantonit. Policia kujton se të gjitha makinat në autostrada duhet të kenë këtë mjet që mos te ken probleme të tilla, ja cfarë ju duhet, shtypni posht reklamen dhe ju hapet video e detajeve:

(Visited 55 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *