Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 1 / Tiranë / Adoleshentët filmojnë dy punonjës teksa kryenin marrëdhënie intime në orarin e punës

Tiranë / Adoleshentët filmojnë dy punonjës teksa kryenin marrëdhënie intime në orarin e punës

Një video skandaloze ka shpërthyer në mediat e huaja, ku dy punonjës të kompanisë Tesco, janë kapur teksa kryenin mardhënie në orarin e punës.
Punonjësit kanë qenë në zyrën e prapme dhe kanë menduar se askush nuk mund t’i shikonte.
Filmimet janë bërë nga dy adoleshentë. shtyp reklamen dhe shiko videon

(Visited 72 times, 1 visits today)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *